Rádi bychom vám připomněli že již 23. - 24. června se bude konat festival Freak Show. Přesně za 7 dní se můžete těšit na skvělou hudbu, odvážná vystoupení i zajímavé workshopy. Potkejte se s lidmi z různých subkultur, inspirujte se alternativními outfity a odneste si domů spoustu neopakovatelných zážitků a možná i něco drobného v rámci soutěže, do které se mužete přihlásit zde.

Spojení alternativní hudební scény s fetish/shibari/queer komunitou je jádrem projektů Freak Show & Freak Night fungujích pod hlavičkou našeho portálu obscurefreaks.cz.

Oba večery se ponesou v duchu provazů, kůže a latexu
Oba večery se ponesou v duchu provazů, kůže a latexu

23. červen - Freak Show

Páteční Freak Show odstartuje legendární postava brněnské scény DJ Ice Doll se svým industriálem šmrncnutým ravem. Fenomén shibari svým napínavým vystoupením představí Kinky Gabriela & Alex In Ropes z brněnského shibari studia Bad Reputation. Akrobatickou strip show poté předvede Melancholia Blackbile. Poté stage vezme útokem riggerka a fotografka Aoki Gahara se svojí femdom show, kterou doplní CFNM KING coby její „subík“.

Hlavní část uzavře rapperka PLAY$TATION PRINCESS se svou trap/hyperpopovou show, kterou doprovodí Jonáš Klos aka Iitterbin. Právě on se spolu s již zmiňovaným DJ Ice Dollem postará také o skvělou after party. Celý večer bude k dispozici BDSM koutek, kde budou k zastihnutí Secret_shibari & Pu.resco.ul z projektu Kinkyloove, dále Aoki Gahara s CFNM KINGem a v neposlední řadě i Frydazz, náš oblíbený spanker, rigger a fetish model.

Čeká vás tedy nespoutaná party atmosféra v obklopení těch nejvíc freaky bytostí, které se zde budou cítit zkrátka jako doma.


Freak Show Dresscode

POZOR! Freak Show & Freak Night jsou akce s dresscodem. Chystáš se zavítat, ale nevíš, co na sebe? Možností je spousta! Všechno důležité se dozvíš v našem článku.


24. červen - Freak Night

Během sobotní Freak Night vám rozproudí krev zkušení DJ’s Klorox (Techno / Acid / Dark rave) a Harsher (Electroclash / Industrial / Detroit Techno). Ty zvídavější zase nadchnou připravené workshopy. O shibari workshop se postará Luna Lilith & Aoki Gahara. Spankovou show si připravila dvojice Kinkyloove a spolu s nimi Frydazz & Indian. Oba workshopy vám odpoví na otázky jako: „Jak to nakonec je s těmi provazy a je to vhodné i pro mě? A co takový spank? Jak to dělat bezpečně?“ Můžete vše, nemusíte nic. Vše samozřejmě v mezích SSC (safe, sane, consensual). 

Nebude chybět bar plný osvěžujících drinků. Ceny rozhodně nemají nikoho zdevastovat a tak se orientačně můžete těšit na drinky kolem 120 Kč, dva druhy Krušovice do 50 Kč a panáky do 90 Kč. Pro řidiče a straight edge bude samozřejmě i zásoba limonád! Těšit se můžete i na doprovodný komentář naší okouzlující moderátorky Silvie Chrudinové alias Blackwish. Zkrátka párty pro pořádné freaks! Mimo to bude i možnost nechat se otestovat na pohlavní nemoci u stánku Rozkoš bez rizika.

PLAY$TATION PRINCESS, zlatý hřeb pátečný Freak Show
PLAY$TATION PRINCESS, zlatý hřeb páteční Freak Show

Pátek a sobota 23. - 24. června tak bude patřit všem osobám, které navštíví Melodku a Výstaviště a společně se tak postarají o nezapomenutelné dva večery, kterými již tradičně Freak Show a Freak Night bývají.

Shrnutí

Festival Freak Show se bude konat 23. 6. 2023 v klubu MELODKA na adrese Kounicova 20/22, 602 00 Brno. Jedna vstupenka platí pro oba večery v ceně 650 CZK (3. vlna vstupenek) včetně Freak Night. Freak Night proběhne 24. 06. 2023 v prostorech Unreal Studios na adrese Výstaviště 405/1, 647 00 Brno-střed-Pisárky. Vstupenky možno rezervovat zde.

Závěrem bychom rádi také poděkovali našim partnerům a sponzorům, jejichž podpora při pořádání Freak Show byla zásadní. Jsou jimi Bad Reputation Studio, organizace ROZKOŠ bez RIZIKA, Pavel Roubalík, e-shop eVibrator.cz, kde navíc s kódem obscurefreaks získáte 10% slevu na veškerý sortiment, a internetový obchod s hračkami RůžovýSlon.cz, ke na vás čeká také slevička s kódem freak na zboží z kategorie BDSM. Ještě jednou všem našim podporovatelům děkujeme!


Ještě něco, co bych měl/a vědět? Určitě ti doporučujeme přečíst si pravidla chování na akci

Aktuální informace můžeš sledovat také na Facebook stránkách akcí Freak Show a Freak Night.